1нь 1 Янь...

      Ми з тобою, наче
      Інь і Янь...
      Ідемо в дрімучу
      Глухомань.
      Ідемо за руки,
      Навпростець.
      Тільки, вже ввірвавсь
      Мені терпець.

      Терни, терни,
      Терни на путі...
      Повезло ж мені
      У цім життІ!
      Ох, ця встреча,
      Тільки не спогань,
      Ми з тобою,
      Наче Інь і Янь!

      І було б нам гарно,
      Залюбки,
      Якби ж не бутилки
      І чарки...
      Повезло мені,
      То повезло -
      Інь і Янь спіткнулись
      Об козло.

      Ох, козли! Кругом
      Одні козли...
      Ти дивися! -
      Інь і Янь не зли.
      Розійшлись...   
           Розвіявся туман...
      Залишились тільки  -
        - Інь  і  Янь !

         04.05.2016 р.
       село Сорокотяги, Украіна


Рецензии