Благодать

          Синє море,
          Тепле море,
          Хвиля - берегиня...
          Тут на набережній
          Моря -
          Гречеська Богиня.

          Голову склонила
          Ніжно,
          Глек держала на
          плечі...
          Було гарно, тепло,
          свіжо -
          З глеком у руці.

          02/04/2016 р.


Рецензии