та це про нас

щось ніяк ненапишу
чому кохаю
 чому грішу...
чомУ я злюся 
чому плачу просвітку уже не бачу
Бува радію 
веселюся
що осудять люди не боюся.
живу як мила добра злюка.
А
вселяється бува падлюка

і тоді я все роблю на зло

та ненадовго
душа добра...

 мені напевно повезло...


Рецензии