дякувати Богу буду...

дякую душі за те
 що в ній
Сердечко   золоте
І
почуття такі хороші...

линуть линуть з майбуття
немов пороша
засипають душу теплотою
щастям
спокоем і добротою
і немов мітлою
 вимітають зло ненависть лють

бережи в душі  Любов

 і Кохати не забудь...


Рецензии