Iншi

Я забув твоє обличчя
По вечірньому кафе
І пішов куди дивились
Мої очі.
А на стежці, де ніколи ще
Я досі не гуляв,
Я забув твоє ім'я
І не знав свого ім'я.

Як же так сталось,
Ой як же так сталось,
Що твоя душа зі мною зосталась,
Але не залишилась ти?
Як же так сталось,
Ну як же так сталось?
Нам далі не разом іти,
Нам більше не поруч іти.
Віднині ні я, ані ти,
Віднині не я і не ти.

Ото був найліпший час –
Се не вибачай.
Ти не станеш вже такою,
Як бувала.
Заспівай мені про каву,
Я тобі – про чай.
Прощавай...
Прощавай.


Рецензии