Би-ЗУ!

-  Пррри_дллаГА!__ййю
               ..ссТРРА___Нннны_ммм_
                ..«с_..О(!)___бберр..-льЛИ___ннна_..»
-  МИ!___Р..НейТРА__
                Льльнна  ПРИ___з_ззннаннай брраНИ__!!
..............,,
-  СТЫ__ннеТ  кррРО?!___ФЬ,,
                Би-ЗУ!!___МммСттввамми  ГаНИ___ммма_,,
   ..ПА_мяТЬ  «БУ___рь..»
                фф_ПаЗО__Ррр
                –нне....  «урраНИ!!__»


ф/п


Рецензии