Классика и не классика!

Всі люблять Польщу в гонорі і славі.
Всяк московит Московію трубить.
Лиш нам чомусь відмовлено у праві
свою вітчизну над усе любить.

© Ліна Костенко

Хто всі? Я невем, поетесса.
До Польщі в мене спірні почуття.
До речі - я у цьому не профессор,
Але люблю відчизну все життя!


Рецензии