Нiколи не слiд спокушати

Дописано до слів Марії Єріх Ремарк.

Ніколи не слід спокушати своє щастя
а краще треба від долі очікувати примх
вона так полюбляє почуттями гратися
і залишає в пам'яті незгладимий штрих...
Ніколи не слід спокушати своє его
а краще у відносинах егоїстом ще не бути
і точку зору не треба відстоювати вперто
прислухайся до серця щоб мене почути...
Ніколи не слід спокушати своє врем'я
а краще наші захоплення обом підкоригувати
ми ж тобою не якесь там бабуїнів плем'я
і злазь скоріше з дерева...і пішли гуляти...


Рецензии