Зима

Ось прийшла до нас зима,
Скільки снігу принесла!
Сніг на полі, сніг на хаті,
Зима сипле сніг лапатий!

Всюди навкруги вкриває,
Зупинитись забуває!
Сніг літає, сніг кружляє
Наше місто прикрашає!

 12/01/2019


Рецензии