листя клену

А клен листя своє розкидає,
Відчуває, що скоро зима.
Птах у вирій уже відлітає
Так життя відлетить в забуття.

Все пожовкло навкруг, завмирає
І туман над полями стоїть.
Вже краплиста роса замерзає
На опавшому листі блищить.

Стою я, дивлюсь, і не знати,
Як до мене надійде пора,
Чи я зможу як птах відлітати
У вирій, як прийде зима?

10/11/19


Рецензии