Ой, не плачте мамо

 
                ***


Ой, не плачте мамо, не сумуйте,
Сльозоньки не ляйте в темрю ніч,
Своє серце, прошу, не хвилюйте,
Поспілкуйтеся зі мною, віч на віч.

Дайте, пригорну я Вас до себе,
Поцілую, щиро обійму,
Всі страшні лиха, що йдуть  на небі,
Зараз, при Вас, матінко, зійму.

Розведу всю темрю з піднебеся,
Ранок запрошу в наш світлий дім,
Щоби він скоріше воскресився,
Не лунав страшений, гучний грім.

Ой, не плачте мамо, сльози – лихо,
Біль від них, на серці, на душі,
Помовчим удвох… На дворі тихо,
Надійшли з небес мої вірші.

Всі рядки їх Вам дарую, мамо,
На щасливу долю, майбуття,
Всі вони звучать для Вас, так само,
Як струмок,  на все Ваше життя.


27.04.2016


Рецензии
Образно и колорытно. С теплом и уважением.

Леонтий Белоцкий 2   25.01.2021 14:10     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!
З повагою до Вас,

Виктор Плут   28.02.2021 20:18   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.