Моя печалька

Це нове виховування...
*


Тепер має бути всім зрозуміло, чому з такою
лютою наполегливістю впроваджується українська мова ...

Тільки цією мовою можна так дохідливо і барвисто
піднести сучасні "цінності" новим поколінням на
всьому просторі буття людства. Моя печалька - ;...
                ~*~*~*~

Февраль/ 24/ 2020г.; 20:30
*


Рецензии