На куполах церковних...

            На куполах церковних
            Білий іней...
            На золотому - серебро
            Лежить...
            А я лечу-лечу
            У синій вирій,
            У небеса лечу,
            Щоб вічно  ж и т ь !


               2017 рік
            м.Біла Церква


Рецензии