Bij den arts Enwatnog 1

- Doctor, ik heb pijn in mijn rug. Wat te doen?
- Manneke, je kent mij toch! En natuurlijk! Ik heb de oplossing!

Als je pijn in je rug hebt
Weet ik wel hoe dat genezen
Ik zal dus een hammer nemen
En zwaar op je schedel slaan
Zo zal jij je pijn vergeten!
Heb je mij good begrepen?
Zeg maar wat je ervan denkt?

- Doctor! Het is een mirakel! U heeft maar enkele woorden gezegt, en nu, denk ik er niet meer over! Ik heb mijn rugpijn vergeten!
- Tja! Ik dacht het wel! Alles is psychologisch! 50 euro aljeblieft!


Рецензии