Доки спить кохана

Доки спить кохана морем,
Доки мріється дощем,
Увісні разом ми зтворим
Поєднання ночі з днем.

Сонце з місяцем знадвору
Зазиратимуть в вікно.
А по лінії пробору
Йтимуть губи як в кіно.


   <23серпня 2017>


Рецензии