БОкС-35

Більш трагічнішого бою
Ще не було, аніж мій -
Бьюсь, як з тінню - із собою,
Топлячи себе на лій.

Справи всі веду із блиском,
У костюмчику пять балів,
В туфлях, у яких не слизько
Сходити до ідеалів.

Просто красень - притягально
В тон підібрана краватка,
Вона каже - що нормальний
Я пацан і все йде гладко.

Ноут, телефон, автівка,
За кермом - водій від фірми,
- З жиру біситься - постійно
З спини осуд зуби шкірить.

З виду, як нова копійка,
Шик і блиск на тридцять два,
Бойова у справах стійка,
Нерви - рвана тятива.

Ну, і інший я - в куточку,
Заховавшись від амбіцій,
Рукавами від сорочки
Обіймаю себе міцно.

По квартирі таракани -
З смальцем хліб лежить обїдком,
Наче спійманий арканом -
Жду, сховавшись у борідку.

На столі - в жиру газета,
Із новин пять років тому,
Павутин міцні тенета
Заколисують у втомі.

Варто лиш торкнутись пальцем
До красунчика придурку,
Той пасує від зухвальця
Й тіка, кинувши окурка.

Тож і бій - лиш курям насміх,
Втеча сильних цього світу,
Наче пять життів в запасі,
Для розмови та отвіту.



 


Рецензии