Убых

Къушъхьэхэм сахэтэу
Шъусымыгъотыжь
Зыоу тызэкъотэу
Хъишъэр тэжъугъэтхыжь
Шъачэ сыреплъэкlышъ,
Гучlэр ырестых
Ыухыгъ щыlакlэр
Лъэпкъмэ яз - убых.

Лъапсэу къэнэгъагъэр
Пыим риупкlыгъ
Заом хэкlодагъэм
Гъыбзэр фэгъэхьыгъ
Джыри зэхэсэхы
Шъуибзэ джэрпэджэжь
Къамэм илъэдэхы
Тыркъоу къысфэнэжь

О зыпфэсэгъазэ
Адыгэ лъэпкъэгъу!
Тыухъумэнэу Хабзэр
Тиунашъо хъугъ
Уахътэм сыкlэлъэlу:
Гугъэр сlапымых
Шъэфэу сыкlэдэlу
Лъэпкъмэ яз-убых.


23.02.2020 илъ.
къ. Инэм


Рецензии