Труба-дело, ты с душой себе славу ею пой!

"І ви ще туда же! Тьфу на вас!.."

"Хто вище б'є, той краще грає!",
Поставивший над полем я "свечу",
Всем дав понять, что высь я выбираю,
И сам в неё вслед за мячом лечу!..


Рецензии