Чи е у любовi крила?

Чи є у любові крила?
Спитай-но мене, спитай...
Злітаю на крилах, мила,
щоб бачити небокрай

і сонця найперший порух,
і місяць серед ночей,
щоб бачити чисті зорі
коханих твоїх очей...

Я крил відчуваю рухи
в обіймах твоїх святих,
бо крила мої – твої руки,
коли обіймаєш ти...


Рецензии