***

як життя розпорядилось так в житті моїм случилось...
я щасливо почуваюсь...
дуже рада
і не каюсь життям хорошим наслаждаюсь...
щось іде життя не так
а змінитися не можу
я не мастер не мастак
живу так
 як Бог поможе...


Рецензии