Под покровом Афродиты Пер. с укр. яз

Светлана Пирогова


  Авторский текст здесь:


http://www.stihi.ru/2019/07/19/6882



У чорній мантії підкралась нічка,   
Агати магії навколо.
А ось і місячна з*явилась свічка,
Зірок розкрилися долоні.

Твоя любов , немов безмежний Всесвіт.
Душа зливається з душею.
І почуттів єднає диво-сервер,
І квітнуть білії лілеї.

То ж ніч ця п*є на бруденшафт із нами,
Бо під покровом Афродіти.
Торкається гарячими вустами,
І знову хочеться любити.

           *****

В чёрной мантии подкралась ночка
И агатом потемнели склоны.
Вот и месяца явилась свечка,
Звёзд раскрылися цветы-ладони

Твоя любовь - свет безмятежный.
Душа сливается с душою.
И чувства все как диво-сервер,
С раскрывшейся дурман-травою.

Ночь пьёт на брудершафты с нами.
Под покрывалом Афродиты
Коснет горячими устами
И снова хочется любить.


Рецензии