Мен тридцятий вже минало

Мені тридцятий вже минало
Я жив в хатині за селом,
Сьогодні сонце рано встало
І обігріло мов крилом.

Мені тридцятий вже минало
І я згадав малі літа:
Біжить собі хлоп'я по залу
Матусю ніжно він віта.

Мені тридцятий вже минало
Пішло у люд оте хлоп'я,
І день за днем летить так само,
Як правду каже немовля.


Рецензии