Дитячими вустами

Чужий дядько маму з заді
обхопив руками
і запутав її ноги
своїми штанами.

і почав її штовхати
мама упиралась
але я...щоб не сварили
під ковдру сховалась.

і не бачила нічого
бо не визирала
лише чула як матуся
радісно стогнала.


Рецензии