Голод

Мозок наповнити дай порожній
Датами, буквами, словом Божим
Байдуже чим голод втамуй
Хочу все знати, не знаю чому

В чому причина голоду мого?
Збоку це видно - собі допомога
Краще забити свідомість сміттям
Аніж обдумати власне життя

Внутрішній голос говорить у тиші
Вроджена кволість в набитім горищі
Змусить мовчати про те, що болить
Більше дай фактів моїй голові


Рецензии