Красуне кохана, весела й сумна

Красуне кохана, весела й сумна,
Чому забарилася в горі?
Іде вже не перша без нього весна,
І ти, як та квітка у полі.

Не буде вже тим рокам вороття,
Бо світять по новому зорі.
Найкращого  в світі бажаю життя,
Нащадків щасливих - Любові!

Иван Бойко.12.02.2020


Рецензии