Туманними димами роки покрили скрони

Туманними димами роки покрили скроні,
І в шелесті дібров замовкли солові,
Під серцем під твоім моі дитячії долоні,
І очі волошковії твоі!

Моя голубко чарівна Нене,
В тяжких трудах пройшли роки твоі,
Ти замість батькаЛюдину гартувала з мене,
Володаря і трударя землі.

Пройдуть роки, не раз заколоситься поле,
И внуки діда, що загинув у борні,
Твое матусю трояндами відгонять горе,
Навіки скажуть: Не бувать війні!

Иван Бойко. 07.02.2020.


Рецензии