Я-упоротый укроп...

Так люблю я Україну-
Що життя готов віддать-
За сальцо, за ковбасину-
Піду москаля вбивать!!!

Як прийду я на Донбас-
Нучу любити враз-рідну неньку Україну-
Хто не скаче-той москаль-
Москаляку-убивай!!!

Москаляку-на гілляку1-
Я ж-готов підставить сраку-
Щоб в Європу нас взяли-
Щоби ми перемогли!!!

Ну а як ми переможем-
Зразу ж ми зажити зможем!
І Європу навчимо-
Їсти сало і говно!!!

Я-УПОРОТИЙ УКРОП!
МНЕ ЧТО ПО ЛБУ-МНЕ ЧТО В ЛОБ!!
ТАК ЛЮБЛЮ АМЕРИКОСОВ И ЗЕЛЁНЫЕ БАБЛОСЫ-
що життя готов віддать-і Україну-продать!!!


Рецензии