Листопад в садку шумить

                ***


Навкруги дерева жовті,
Листопад в садку шумить.
Листя злоті, всі крилаті,
Що аж серденько тремтить.
 
О, як люблю оцю пору,
Найсвітлішу над усіх,
Тому вірш свій словотвору
Для найкращих голосів.
 
Заспіваю рідну пісню
В Соколинівськім краю.
Саму звучну, мелодійну,
В живописному раю.
 
Він бентежить мою душу
Листопадовим дощем,
Тому я до нього рушу
З купой зоряних поем.
 
Їх читати дзвінко буду,
Під веселий настрій дум,
Немов співану Елладу,
Під жартливий вітра шум.
 
Він вже скрізь і поруч мене,
Біля річеньки... В садку
Листопад, як сонце ясне
Світить в полі і в гайку.


24.11.2013


Рецензии