The happiness

Take my hand and follow me
To private paradise
Where do we find something
That people called happiness

14 февраля 2020

***
Возьми мою руку и следуй за мной
В наш личный рай
Где мы найдём кое-что
Что люди называют: «счастье»


Рецензии