серпень

і серпень був – не такий, щоб супер
і липень був – що бували ліпші
пекло солоним пошерхлі губи
і ніц не вдієш – бо так вже вийшло
і ми були не такі, як х'тіли
і все було не таке, як треба
пожовкле листя униз летіло
і за собою тягнуло небо
і все здавалося надсерйозним
і все ввижалося непідйомним
і манівцями кружляла осінь
і комірця піднімала втома
і от вже маєш – уранці зимно
і от вже чуєш – гуляє вітер
і відстань, власне, – на бак бензину
але простіше – вотсап і твіттер
і так хотілось, щоб бу;ло довше
і так хотілось, щоб бу;ло краще
та після втечі горять підошви
і вереснева печаль – інакша
і вже за рогом чатує жовтень
і підливає під ноги зливу
і я тебе не любила
зовсім
бо я з тобою була щаслива


Рецензии