де ти, моя любове

де ти, моя любове
з ким ти стрічаєш ранок
хто тобі варить каву, готує сніданок

де ти, моя любове
де тебе в біса носить
падає снігом смуток на мОї коси

де ти, моя любове
з ким ти блукаєш снами
чом це усе із кимось, чому не з нами

чом мої стегна пестять
не твОї долоні
де тебе носять твОї залізні коні

знаєш, моя любове…
та все ти знаєш
ти відбираєш душу і серце краєш

то ж прилітай по мене
чекай на мене
втримай це небо – пристрасне і шалене

келих бажання
майже по вінця повний
лИше не зрадь, я прОшу, моя любове…


Рецензии