Зiрка

Я для тебе зірву зірку з небес,
Я заради тебе що завгодно зроблю,
Бо я дуже сильно кохаю тебе,
Бо я дуже сильно тебе люблю.

Ніяка перешкода мені не страшна,
Щоб дістатись тебе я пройду хоч сто миль
І, зустрівшись з тобою, скажу: «Ти одна,
Ти єдина, кого сильно так полюбив».

Якщо ти засмієшся і підеш від мене,
Я повернення в тебе не буду прохати.
Знай: люблю тебе так, що навіть на небі
Не зміг би ніхто сильніше кохати.

(19 ноября 2006 года)


Рецензии