Рiдна моя мово

Рідна моя мово, пісне солов’їна,
Ти в моєму серці житимеш завжди,
Житиме з тобою рідна Україна.
Рідна моя мово, всім в серця прийди.

Рідна моя мово, жити будеш вічно,
І не зможе нелюд знищити тебе,
Ти єдина в мене, ти така велична,
Але всяка нечисть вже тебе скубе.

Рідна моя мово, гордосте Вкраїни,
Ти лунай по світу в кожному кутку,
Поселись, рідненька ти, в усі родини,
Щоб тебе всі чули – ніжну і дзвінку.

Рідна моя мово, тішуся тобою,
Ти – найкраща в світі, більш таких нема,
Ти звучиш в любові й піснею-журбою,
І про тебе мовлю я не крадькома.

Рідна моя мово, ти – душа народу,
Дякую я Богу, що ти в мене є,
Я тебе змалюю, як дівочу вроду,
А любов до тебе барвів додає.

21.02.2020 р.


Рецензии