Музика

                ***



Музика біля річки грає,
Так тужить, плаче, завиває.
Тихенько стогне, як той біль,
Що йде до серця звідусіль.
 
Тому спішу я до музики
Щоб слухати його довіку,
Прибрати всю з очей сльозу
У найстрашнішую грозу.
 
Ой, не сумуй, не плач, музико,
Хоч жалоба твоя велика.
Біль розкидай за далі геть,
Нехай назавжди зникне вщерть.
 
2.01.2014


Рецензии