Не губiть

Як хочеться мені  кудись піти,
Щоби забути геть усе на світі,
Та де ж ту схованку в житті цьому знайти,
Щоби хоч мить там були я і квіти?

Так іноді нестерпним все стає,
Навіть дрібниці у ту мить дратують,
Чиясь настирність люті додає,
Найгірше, що тебе не чують.

Тоді ти ладен світ за очі піти,
Й на самоті побути із думками.
Та місце де таке, скажіть, знайти,
Й якими  прямувать туди стежками?

Якщо ви знаєте, прошу вас, підкажіть,
Дозвольте відпочити від усього.
І те, що дороге, вам раджу – не губіть,
Не забувайте правила ви цього.

30.01.2020 р.


Рецензии