Трэба тишэй и граматней...

ПРЕОБРАЖЕНИЕ
сильней "мотней"...
"Лес пакуль шумить"
"Руслан ящэ лятить"...
Каб з высака яму не падать
Разам з "доугай барадою";
Трэба утамицца "Таго" заставить...
Кали нарадуецца сваёй кРадою...

А Пегас падоужае палёт;
Скидая са спины "налёт"...
Той у вуглу не клинчуе;
Ён Бога параду чуе....
Паны пачуяли, што"заляцели";
Не узяли их куды яны хатели...


Рецензии