Моэ коханячко

Сонечко світле
І ласка від неба,
Крім твого здоров’я
Нічого не треба.

Ти найдорожча
Для мене дитина.
Мила, кохана,
Єдина-єдина.


Любій донечці
Дарині Генрієтті Кравчук

2019 р.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

2019 р.

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии