TYYЛ КЫЫhА

Долгуйабын кYYтэбин эрэнэбин
Эйигин керсYем диэн,
ТYYл т;hээн керен кыталык до5оруом
КYех тYYлYм сыhыытын тумнума.

Хара харахчаан кэрэ да кыысчаан
Билиэм булларбын харахтаргыттан.
Хара харахчаан кэрэ да кыысчаан
Билиэм булларбын харахтаргыттан.

Мэник холук тыал буолан кердYY кетYем
Мин дууhам кYннээйигин,
Сарсыарда уhуктуохпун ба5арбаппын
КYех тYYлYм алыбар ылларан.

Ба5ар керсYехпYт суо5а до5оччугуом
Бу сиргэ хаhан да
Тапталынг сылааhын билиэм суо5а мин
Бу тереен, ол эрэн.



ТYYл кыыhа (Хара харахчаан) - Виталий Очиров
https://youtu.be/ffSMSKdtUhw



ДЕВУШКА СНА



Волнуюсь, жду, надеюсь,
Тебя увидеть снова,
Во сне, мою, я фею,
Вновь стерхом в синем небе.

Пречёрных глаз твой образ,
Целую очи милой,
Найду по свету взора,
Собой заворожила.

Шальным, во снах, я ветром,
Искать лечу, терзаясь,
В туманном утре сером,
Проснуться не хочу я.

Не встретимся, возможно,
Мы может никогда вновь,
Любовь твою повторно,
Хочу в фантазиях снов.



Василий Полятинский
20:48 – 23:40 20.02.20


Рецензии