Iай тамашне Аьрзе сурт

Лай чилла йиллай Аьрзена тIехьа.
Аьрзе Дала белгала яьй.
Кхы лоа хьагуш дац цуна гоннахьа,
Лоаме лайха Iойошаяьй.

Ханга хьажача – Iа да довнза.
ХIаьта а, лоаме ерзана я.
Духхьала Аьрзе гу боккъонца,
Гу - из мелла белгала я.

Февраль бетта юкъ я латтар,
БIасте санна хеталур...

I9.02.20. ОальгитIе.


Рецензии