Манкурты...

                Прагнення до ВОЛІ та Мрія не вмирають…
                Хай щастить тобі, Україно!
                Пам’ятаємо, не забудемо і не зрадимо…
                Разом нас багато!
                Тільки Єдність врятує Неньку...
 

                ***
МанкУрти шлях назАд… решили отмотать…
І взЯти знов ревАнш… планУє хИжа згрАя…
Пирует нафталин… Без мата не сказать…
Словесный порожняк… Злу нет конца и края…
ЗагнАла в дУрку СВІТ… забУвша гІдність рать…
Де сОвість брехунІв… век дуростью больная…
На Віру, Мову, Честь… Давно им наплевать…
Та прОменів ВеснИ… ВчорАшнім... НЕ ОТНЯТЬ…
Де Нації порИв... у Єдності зростАє...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.