Ки вська ж нка

       Київська жінка


1

Все зупиняється тоді,
коли перед людиною вимога —
себе переломити...


В чорно-білій бороді...

Боже, прийди у допомогу!!
це — у любов...

й іншим зажити!!


Ось віра! —
і з віри життя
й прожиток...


2

Правда здє починяється
                за степом
де жінка не прикрашає:
степ-любов
так і впадає з неба
як хто її тут навдихає?

19.02.2020,
день, тепло,
розстріл Небесної сотні


Рецензии