Вище лог ки

       Вище логіки


Деякий чоловік Гінес
не проходив київське віче:
жінка в сильнострепанім стані
важить короткочасно більше —
                з любов’ю — за все чоловіче!


Вона може підняти авто —
        навіть ще не намічене!!


Душа християнська...
                а віри інші — навіть логічно —
не можуть підняти
вони не підняли іще  —
        так жінку...

19.02.2020,
річниця розстрілу Небесної сотні


Рецензии