Мiжнароднаму Фестывалю бардаускай песнi у Даугаупi

Няхай песні вясёлкай ляцяць,
Напaўняючы сабой атмасферу.
Будуць барды сягоння спяваць
Даўгаўпілс, адчыняй шчыра дзверы!

Прынясуць воды нашай Дзвіны
Каляровыя песні з Радзімы.
Прагучаць над Даўгавай яны
І рака, і народы- адзіныя.

Песні розныя можна пачуць,
Аб’яднае ўсіх родная  мова.
Беларускія песні пяюць
Ўсе ўдзельнікі абавязкова!

Будзем вас сустракаць кожны год,
Шанаваць будзем памяць Арона.
Помніць песні і несці ў народ
Не існуе для песеняў заслонаў.

Лілія Ворaнaва ( Журавінка) 06.09.2019г.   


Рецензии