Потяг час у

З несамовитою швидкістю потяг,
не  зупиняючись, мчиться вперед.
Брами  йому відчиняють, ворота.
Тільки й бажає про зоряний злет.

Потяг час`у  в неймовірному русі
лине в безмежність, зупинок нема.
Десь там, далекий перон  його змусить
долю послати, зійшла щоб сама.

Кроки відчутні її, зрушать струни:
ті, що в душі задрімали колись.
Подихом теплим нарешті врятують
від самоти. Хтось прийшов, придивись!
Двері до щастя відкрий, не барись!

18.02.2020


Рецензии