Спогад

Я чудово розумію.
Що робиш ти не просто так,
Айдеш до мрії.
Сяйне мороз чи тобиш сонце,
Вікно завжди покаже світ
Проте сумувати вже не слід -
На межі,  між небом та землею,
Ростуть будинки вже нові...
Нові слова і навіть люди не такі.
Буває що журба далека заважа
Зникає все на світі,  у тумані голова.
Там'ятай, що друзі знають хто ти,
Проблеми - лише важка журба!
                (Анатолий Крутянский)


Рецензии