Глобальные проблемы

У дворі зламало пташеня,
Крило,
Блискавка спалила навмання,
Житло,
Песик сумно скиглить вдалині,
Печаль,
Тисячами гинуть на війні -
Теж жаль.

Пильність проявіть несамовиту,
Бо наш світ хрипкіше кришталя,
Громадяни ми усього світу,
На планеті з назвою Земля!

Ураган оселі зруйнував,
Бува,
Чорний дим довкілля зіпсував,
Слова,
Ядерна загроза навсібіч,
Де жах?
Жаху вже не буде, тільки ніч,
В очах.

Пильність проявіть несамовиту,
Бо наш світ хрипкіше кришталя,
Громадяни ми усього світу,
На планеті з назвою Земля!


Рецензии