Простий сонет

Лишень тобі, зворушливо тендітній,
я подарую всесвіту тепло,
свою любов і обрії блакитні,
шо, мов рука, лягають на чоло.

Лишень тобі, звичайній незвичайній,
я час, мов душу дійсності, віддам,
реальність перекресливши в он-лайні,
де почуття - лен файли мелодрам.

Лишень тобі, єдиній і коханій,
я принесу надії каганець,
щоб ці вірші, вразливі на екрані,
постали порятунком для сердець,

що б’ються в унісон з твоїм, невпинним,
з якого тиша праведності лине...


Рецензии