Простi слова i речi

Прокидаюсь – з «я тебе люблю».
З «я тебе люблю» і засинаю.
Інших молитов я і не знаю.
Іншими словами не молюсь.

Спиш – вдивляюсь в тихий профіль твій
і молюсь, неначе на ікону.
Так жила, живе, і вже до скону
житиме любов в душі моїй.

А іще я дотиком слабким
ковдрою твої вкриваю плечі...
Ось такі прості слова і речі –
«я тебе люблю» мої легкі...


Рецензии