Життя дорога

Хай Бог тебе в житті завжди хранить,
Щаслива доля стелиться під ноги.
Повір, життя дароване на мить,
Щоб нам пройти земні свої дороги,

Спізнати гірч і радощі буття,
Зробить добро, відмежувати скверну.
Нехай нелегка буде путь твоя
Та істина тебе з путі не зверне.

Де б ти не був і щоб ти не робив,
Запам’ятай – Господь завжди з тобою,
В думках, в ділах, у різний час доби
Завжди подасть тобі дещицю свою.

18.02.2020


Рецензии