мои пельмени и линза Эйнштейна

====== =======
 с ума сойду

 иль  больше не читать
 и не смотреть
 и ничего не щупать

 предохранители в мозгу
 моём сгорят

 как я тогда
 пельмени буду
 кушать?

============ =====
Einstein Crosses and Rings
Astronomers have used the bending of light predicted by general relativity as a cosmic lens to study distant stars. A video produced for Einstein’s birthday in March explains:


Рецензии